Headset Trust Primo Chat Headset (21665)

Headset Trust Primo Chat Headset (21665)

Headset Trust Primo Chat Headset (21665) od skvělého a známého výrobce Trust , zboží jednoduše pořídíte zde opravdu výhodně. V našem e-shopu nakoupíte kvalitní zboží. Headset Trust Primo Chat Headset (21665) výhodně ted u nás za 193 Kč

193 Kč
Ověřit dostupnost

Celý popis

Parametry

Hodnocení

Lehký a nastavitelný Trust Primo Chat Headset Báječná sluchátka s mikrofonem přijdou vhod kdykoliv, když budete chtít komunikovat se svými přáteli nebo jen tak poslouchat hudbu. S tímto headsetem od firmy Trust si skutečně užijete příjemnou zábavu. Ani jej neucítíte Primo Chat Headset je velice lehký, takže jej prakticky ani neucítíte. Navíc se dá jeho velikost poměrně snadno uzpůsobit, takže padne skutečně na každou hlavu. Jednoduše jej připojíte ke svému laptopu skrze 3,5mm jack nebo k počítači přes užitečný Y-adaptér. Pro příjemné hovory Pro čisté (video)hovory přes Teams nebo Skype přijde vhod užitečný mikrofon. Lze s ním navíc dle potřeby pohybovat, takže vám nebude zavazet, když jej zrovna nechcete používat. Relativní svobodu při jeho používání vám pak zajistí 1,8m kabel s ovládání hlasitosti. Budete si tak moci vše uzpůsobit přímo za chodu.

ELEKTRO > Audio
Video

Název:
Headset Trust Primo Chat Headset (21665)
Výrobce:
Zařazení:
SKU:
8713439216653

Mohlo by se vám líbit

Další produkty z kategorie

Další produkty od značky

Podívejte se na všechny ostatní produkty od značky 
Na stránkách Studio-Z.cz najdete levné fotoaparáty, kamery a příslušenství oblíbených značek. Na své si přijdou profesionálové i amatérští tvůrci, stejně jako audio posluchači. Vybírejte z pestré škály kvalitních fotoaparátů, profesionálních i akčních kamer, objektivů, stativů, audio techniky, reprostoustav a příslušenství. Navíc nákupem online získáte spoustu výhod, od ušetřeného času po možnost vrácení zboží. Ve Studio-Z.cz pro vás aktualizujeme ty nejprodávanější produkty z kategorií foto, video, audio.
Vybírejte z nabídky
8447
produktů
449
ověřených dodavatelů
2
Zapojených E-SHOPŮ
© Copyright 2018 - 2021 - 
Studio-Z.cz