Herní sluchátka defender ridley (64542)

Herní sluchátka defender ridley (64542)

Herní sluchátka defender ridley (64542) od této přední společnosti Defender je momentálně ve výhodné akci. Vyhněte se frontám a nakupte jednoduše online. Herní sluchátka defender ridley (64542) aktuálně za super cenu 329 Kč

329 Kč
Ověřit dostupnost

Celý popis

Parametry

Hodnocení

Herní sluchátka pro opravdové hráče Herní sluchátka s mikrofonem Defender Redragon Ridley jsou stvořeny pro všechny milovníky týmových her. Díky speciálnímu hernímu mikrofonu si užijete dokonalé týmové spolupráce v jakékoliv hře, váš hlas bude dokonale čistý. Buďte vždy krok před svými soupeři. Dokonale padnoucí mušle a nastavitelná čelenka Velké nebo malé uši? Díky speciálně tvarovaným mušlím potažené umělou kůží vás nebudou bolet uši ani po dlouhém hraní. Nastavitelná čelenka umožní si sluchátka přizpůsobit dokonale na svou hlavu. Tato herní sluchátka padnou všem. Stačí zapojit a začít hrát Jednoduše zapojte sluchátka přes USB do svého počítače a užijte si všech výhod, které přináší (boční podsvícení, vyšší výkon a jiné) nebo využijte připojení přes dva klasické 3,5mm jacky. Díky In-line ovládání na kabelu si hravě upravíte hlasitost sluchátek i během hraní.

ELEKTRO > Audio
Video

Název:
Herní sluchátka defender ridley (64542)
Výrobce:
Zařazení:
SKU:
4714033645423

Mohlo by se vám líbit

Další produkty z kategorie

Další produkty od značky

Podívejte se na všechny ostatní produkty od značky 
Na stránkách Studio-Z.cz najdete levné fotoaparáty, kamery a příslušenství oblíbených značek. Na své si přijdou profesionálové i amatérští tvůrci, stejně jako audio posluchači. Vybírejte z pestré škály kvalitních fotoaparátů, profesionálních i akčních kamer, objektivů, stativů, audio techniky, reprostoustav a příslušenství. Navíc nákupem online získáte spoustu výhod, od ušetřeného času po možnost vrácení zboží. Ve Studio-Z.cz pro vás aktualizujeme ty nejprodávanější produkty z kategorií foto, video, audio.
Vybírejte z nabídky
8447
produktů
449
ověřených dodavatelů
2
Zapojených E-SHOPŮ
© Copyright 2018 - 2021 - 
Studio-Z.cz