Herní sluchátka SureFire Skirmish (48821)

Herní sluchátka SureFire Skirmish (48821)

Herní sluchátka SureFire Skirmish (48821) od naší známé značky Surefire je momentálně ve výhodné akci. Kupte si hezky z pohodlí domova bezpečně online. Herní sluchátka SureFire Skirmish (48821) právě nyní za 775 Kč

775 Kč
Ověřit dostupnost

Celý popis

Parametry

Hodnocení

Headset SureFire Skirmish Díky herním sluchátkům SureFire vyhrajete každou bitvu. O komunikaci mezi spoluhráči se postará mikrofon a o postřehnutí každého zvuku bezchybně navržená sluchátka. Nastražit uši Nemusíte. Zvukové měniče o průměru 50 mm se postarají o to, že uslyšíte každičký zvuk včetně nepatrného pohybu vašich nepřátel. A vy tak dokážete rychle reagovat a zaútočit. Komunikační šum Ten nehrozí. Všesměrový mikrofon dokonale snímá pouze váš hlas a díky integrovanému ovládání na levém náušníku si můžete upravit hlasitost a bez potíží plánovat se svými spoluhráči strategický útok. Pohodlí na prvním místě Určitě oceníte jemné náušníky s lehkou konstrukcí, od kterých se neodtrhnete. Dokonale se vám přizpůsobí a nebude vás po dlouhém nošení bolet hlava ani uši. Zazáříte i díky jejich LED osvětlení, které se nachází i na mikrofonu.

ELEKTRO > Audio
Video

Název:
Herní sluchátka SureFire Skirmish (48821)
Výrobce:
Zařazení:
SKU:
0023942488217

Mohlo by se vám líbit

Další produkty z kategorie

Další produkty od značky

Podívejte se na všechny ostatní produkty od značky 
Na stránkách Studio-Z.cz najdete levné fotoaparáty, kamery a příslušenství oblíbených značek. Na své si přijdou profesionálové i amatérští tvůrci, stejně jako audio posluchači. Vybírejte z pestré škály kvalitních fotoaparátů, profesionálních i akčních kamer, objektivů, stativů, audio techniky, reprostoustav a příslušenství. Navíc nákupem online získáte spoustu výhod, od ušetřeného času po možnost vrácení zboží. Ve Studio-Z.cz pro vás aktualizujeme ty nejprodávanější produkty z kategorií foto, video, audio.
Vybírejte z nabídky
8447
produktů
449
ověřených dodavatelů
2
Zapojených E-SHOPŮ
© Copyright 2018 - 2021 - 
Studio-Z.cz