Herní sluchátka trust gxt 404b rana (23309)

Herní sluchátka trust gxt 404b rana (23309)

Herní sluchátka trust gxt 404b rana (23309) od značky s dlouholetou tradicí Trust je právě teď za super cenu. Zařaďte se ke spokojeným zákazníkům. Herní sluchátka trust gxt 404b rana (23309) - nyní pořídíte od 619 Kč

619 Kč
Ověřit dostupnost

Celý popis

Parametry

Hodnocení

Herní headset Trust GXT 404B Rana Ponořte se naplno do hraní konzolových her se špičkovým zvukem díky hernímu headsetu Trust GXT 404B Rana, určenému pro konzole PS4. Výkonné 40mm reproduktory vám poskytnou silný a křišťálově čistý zvuk, který pozvedne vaše zážitky z hraní konzolových her na novou úroveň. Komfortní provedení Sluchátka Trust GXT 404B Rana vám zajistí maximální komfort i po hodinách hraní. Pohodlné náušníky i díky nastavitelnému hlavovému pásu skvěle padnou na uši a netlačí ani po hodinách používání. Pomocí sklopného mikrofonu navíc můžete komunikovat s vašimi online herními spoluhráči, se kterými si nyní budete rozumět každé slovo. Praktický dálkový ovladač Snadný přístup k ovládání hlasitosti a možnosti ztlumení mikrofonu poskytuje dálkový ovladač, umístěný přímo na kabelu sluchátek, díky kterému můžete zůstat plně zaměřeni na svoji hru. Díky neuvěřitelně snadné instalaci zvládne připojení sluchátek každý. Stačí zapojit do konzole PS4 a můžete se pustit do hry.

ELEKTRO > Audio
Video

Název:
Herní sluchátka trust gxt 404b rana (23309)
Výrobce:
Zařazení:
SKU:
8713439233094

Mohlo by se vám líbit

Další produkty z kategorie

Další produkty od značky

Podívejte se na všechny ostatní produkty od značky 
Na stránkách Studio-Z.cz najdete levné fotoaparáty, kamery a příslušenství oblíbených značek. Na své si přijdou profesionálové i amatérští tvůrci, stejně jako audio posluchači. Vybírejte z pestré škály kvalitních fotoaparátů, profesionálních i akčních kamer, objektivů, stativů, audio techniky, reprostoustav a příslušenství. Navíc nákupem online získáte spoustu výhod, od ušetřeného času po možnost vrácení zboží. Ve Studio-Z.cz pro vás aktualizujeme ty nejprodávanější produkty z kategorií foto, video, audio.
Vybírejte z nabídky
8447
produktů
449
ověřených dodavatelů
2
Zapojených E-SHOPŮ
© Copyright 2018 - 2021 - 
Studio-Z.cz