Herní sluchátka Trust GXT 4371 Ward (23799)

Herní sluchátka Trust GXT 4371 Ward (23799)

Herní sluchátka Trust GXT 4371 Ward (23799) od našeho známého výrobce Trust je k dostání za výborné peníze. Kupte si tento produkt u nás výhodně online. Herní sluchátka Trust GXT 4371 Ward (23799) ve skvělé akci za 727 Kč

727 Kč
Ověřit dostupnost

Celý popis

Parametry

Hodnocení

Herní sluchátka Trust GXT 4371 Ward Chcete se zařadit mezi profesionální hráče? Pak vám ve vaší výbavě nesmí chybět kvalitní sluchátka. Herní sluchátka Trust GXT 4371 Ward vám pomohou k vítězství nejen špičkovým zvukem produkovaným 50mm měniči, se kterým zaznamenáte každý krok nepřítele, ale také flexibilním sklopným mikrofonem pro čistou komunikaci s vašimi spoluhráči. Díky jejich multiplatformnímu provedení je navíc můžete připojit k jakémukoli zařízení. Zvukem k vítězství Nechte se pohltit dynamickým zvukem s pořádnými basy, který produkují dva 50mm měniče. Ovladače s rozsahem od 20 do 20 000 Hz vám umožní zaznamenat vše od svištících kulek kolem vás, až po tiché kroky nepřítele, díky čemuž budete mít lepší přehled o situaci na bojišti. Buďte na bojišti slyšet Správná spolupráce je základním stavebním kamenem úspěchu v online týmových hrách. Aby vaši spoluhráči porozuměli každému vašemu slovu, je headset vybaven citlivým flexibilním mikrofonem, který v případě nepoužívání můžete sklopit nebo ztlumit dálkovým ovládáním. Multiplatformní provedení Díky prodyšným náušníkům, se kterými vaše uši zůstanou chladné i po dlouhých hodinách hraní, se budete cítit v naprostém pohodlí i při těch nejdelších herních maratonech. Zásluhou jejich multiplatformního provedení navíc můžete sluchátka GXT4371 Ward připojit pomocí 1 metr dlouhého kabelu s 3,5mm konektorem k notebooku, mobilnímu telefonu i herní konzoli nebo využít prodlužovací kabel pro připojení k PC.

ELEKTRO > Audio
Video

Název:
Herní sluchátka Trust GXT 4371 Ward (23799)
Výrobce:
Zařazení:
SKU:
8713439237993

Mohlo by se vám líbit

Další produkty z kategorie

Další produkty od značky

Podívejte se na všechny ostatní produkty od značky 
Na stránkách Studio-Z.cz najdete levné fotoaparáty, kamery a příslušenství oblíbených značek. Na své si přijdou profesionálové i amatérští tvůrci, stejně jako audio posluchači. Vybírejte z pestré škály kvalitních fotoaparátů, profesionálních i akčních kamer, objektivů, stativů, audio techniky, reprostoustav a příslušenství. Navíc nákupem online získáte spoustu výhod, od ušetřeného času po možnost vrácení zboží. Ve Studio-Z.cz pro vás aktualizujeme ty nejprodávanější produkty z kategorií foto, video, audio.
Vybírejte z nabídky
8447
produktů
449
ověřených dodavatelů
2
Zapojených E-SHOPŮ
© Copyright 2018 - 2021 - 
Studio-Z.cz