Mikrofon trust gxt 232 mantis (22656)

Mikrofon trust gxt 232 mantis (22656)

Mikrofon trust gxt 232 mantis (22656) od této přední společnosti Trust , aktuálně můžete nakoupit od tohoto výrobce výhodně. Nakupujte bezpečně a rychle online. Mikrofon trust gxt 232 mantis (22656) levně za 775 Kč

775 Kč
Ověřit dostupnost

Celý popis

Parametry

Hodnocení

Herní Mikrofon GXT 232 Mantis Vynikající mikrofon značky Trust patří do herní série GXT Gaming a poslouží vašemu notebooku či počítači k nahrávání hlasu při vytváření videí, nahrávání podcastů či při komunikaci se spoluhráči přímo ve hře. Kvalitní záznam Pro maximálně kvalitní záznam si můžete upravit polohu mikrofonu či jej úplně vyjmout z pevného tripodového stojánku. Mikrofon tak snadno položíte na kýžené místo na stole nebo ho můžete pohodlně držet v ruce. Velkou výhodou je i konstrukce bránící otřesům a implementace protivětrného krytu. Skvělé připojení K připojení využijete u tohoto modelu tradiční USB audio konektor. Připojíte se tak opravdu ke každému počítači a vždy budete mít jistotu maximální kvality. Délka 1,5 metrů pak zajistí, že kabel klidně zapojíte zezadu počítače a ještě vám zbude dostatek prostoru pro jeho libovolné umístění na stole.

ELEKTRO > Audio
Video

Název:
Mikrofon trust gxt 232 mantis (22656)
Výrobce:
Zařazení:
SKU:
8713439226560

Mohlo by se vám líbit

Další produkty z kategorie

Další produkty od značky

Podívejte se na všechny ostatní produkty od značky 
Na stránkách Studio-Z.cz najdete levné fotoaparáty, kamery a příslušenství oblíbených značek. Na své si přijdou profesionálové i amatérští tvůrci, stejně jako audio posluchači. Vybírejte z pestré škály kvalitních fotoaparátů, profesionálních i akčních kamer, objektivů, stativů, audio techniky, reprostoustav a příslušenství. Navíc nákupem online získáte spoustu výhod, od ušetřeného času po možnost vrácení zboží. Ve Studio-Z.cz pro vás aktualizujeme ty nejprodávanější produkty z kategorií foto, video, audio.
Vybírejte z nabídky
8447
produktů
449
ověřených dodavatelů
2
Zapojených E-SHOPŮ
© Copyright 2018 - 2021 - 
Studio-Z.cz