Sluchátka přes hlavu headset microsoft modern usb for business (6ig-00006)

Sluchátka přes hlavu headset microsoft modern usb for business (6ig-00006)

Sluchátka přes hlavu headset microsoft modern usb for business (6ig-00006) od značky se skvělou pověstí Microsoft - produkt u nás seženete právě teď za super cenu. Nakupujte bezpečně online. Sluchátka přes hlavu headset microsoft modern usb for business (6ig-00006) zrovna nyní za cenu 1489 Kč

1489 Kč
Ověřit dostupnost

Celý popis

Parametry

Hodnocení

Maximální pohodlí. Skvělý zvuk. Sluchátka Microsoft Modern USB For Business jsou ideálním řešením pro firmy a podnikatele, kteří tráví celý svůj den telefonováním, ale nepohrdnou občasným poslechem hudby během pauzy. Těšit se můžete na snadné připojení pomocí klasického USB konektoru, vylepšený zvuk, mikrofon s potlačením šumu pro dokonale čistou komunikaci nebo třeba na ultra měkké náušníky, které vám poskytnou maximální pohodlí pro každodenní práci. Certifikované pro použití s aplikací Microsoft Teams Sluchátka se dále mohou pochlubit certifikací populárního pracovního komunikátoru Microsoft Teams, díky čemuž se můžete spolehnout, že vám tato sluchátka poskytnou opravdu špičkovou komunikaci. Na ovládání pak navíc najdete i dedikované tlačítko, které vás okamžitě přepne do aplikace Teams nebo připojí k příchozímu hovor.

ELEKTRO > Audio
Video

Název:
Sluchátka přes hlavu headset microsoft modern usb for business (6ig-00006)
Výrobce:
Zařazení:
SKU:
0889842727258

Mohlo by se vám líbit

Další produkty z kategorie

Další produkty od značky

Podívejte se na všechny ostatní produkty od značky 
Na stránkách Studio-Z.cz najdete levné fotoaparáty, kamery a příslušenství oblíbených značek. Na své si přijdou profesionálové i amatérští tvůrci, stejně jako audio posluchači. Vybírejte z pestré škály kvalitních fotoaparátů, profesionálních i akčních kamer, objektivů, stativů, audio techniky, reprostoustav a příslušenství. Navíc nákupem online získáte spoustu výhod, od ušetřeného času po možnost vrácení zboží. Ve Studio-Z.cz pro vás aktualizujeme ty nejprodávanější produkty z kategorií foto, video, audio.
Vybírejte z nabídky
8447
produktů
449
ověřených dodavatelů
2
Zapojených E-SHOPŮ
© Copyright 2018 - 2021 - 
Studio-Z.cz